Saltworks, Salt River

Saltworks, Salt River

Situated on the border of Woodstock and Saltriver, The proposed new Saltworks development seeks to create a vibrant new commercial hub to add to the city’s growing demand for creative office and retail space. Currently in design phase, the proposal includes new 4400m² Office space added to the already existing 3300m² with a new 1100m² retail component. The design takes into consideration the relationship of ‘new and old’ and is intended to rejuvenate the overall urban landscape. Aesthetically, the massing of the building focuses on having a sensitive approach to the street edge, where as the architectural language is intended to tie in with the ‘raw industrial and rustic’ design informants pertinent to the Woodstock and Saltriver urban landscape.

Gallery